Nastavno osoblje

 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Nena

Ja sam Nena i zadovoljstvo mi je reći da sam u školi još od 2005. godine. Kao profesor engleskog jezika imam priliku da radim sa svim starosnim grupama na svim nivoima- od najmlađih klinaca iz zabavišta, preko osnovaca, srednjoškolaca i studenata do starijih polaznika. Učestvujem u pripremi polaznika naše škole za polaganje međunarodno priznatih ispita (SAT, TOEFL, IELTS) i prijemnih ispita za filološke fakultete. Trudim se da svoje znanje na zabavan i originalan način prenesem na učenike i ukažem na vrednost poznavanja novog jezika jer, kao što stara izreka kaže, "To have another language is to possess a second soul."

Maja

Ja sam teacher Maja, u školi radim od 2002. godine. Radim sa najmlađima u zabavištu, kao i sa decom predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Na časovima pored crtanja, pisanja i čitanja, engleski jezik učimo kroz igru, pesmu i glumu. Deci dolasci u našu školu predstavljaju zadovoljstvo, jer pored učenja oni se ovde zabavljaju i druže. Dokaz za to jesu njihova nasmejana i srećna lica kada dolaze na čas i njihovi tužni pogledi i pitanje puno razočarenja: "Zar već idemo kući?", kada se čas završi.

Ana

U Speak Up-u radim od 2004. godine. U prvo vreme sam radila sa decom u zabavištu, a zatim i sa školskom decom u popodnevnim terminima kao i sa odraslima. Volim rad sa decom tako da sam često vodila "specijalne" grupe đaka koji su zajedno sa mnom opravdali svoje ime. Takođe uživam u radu sa odraslima, naročito na višim kursevima gde se uvek vode interesantni razgovori i atmosfera na času je živa. Moja ambicija je da u jednoj radnoj, ali i prijatnoj atmosferi, prenesem znanje svojim učenicima i da smo na kraju svi zadovoljni onim što smo postigli.

Jelena

Zovem se Jelena i kao profesor engleskog jezika radim već 15 godina. Volim svoj poziv i podjednako uživam u radu sa najmlađima kao i sa starijima. Deo sam kolektiva škole Speak Up od 2009. godine. Na obostrano zadovoljstvo radila sam različite programe sa različitim starosnim grupama – od zabavišta, preko osnovaca i srednjoškolaca do studenata i poslovnih ljudi – kao i individualne i grupne časove. Trenutno radim sa grupama dece od 8 do 16 godina i najsrećnija sam kada vidim njihov napredak i samopouzdanje kojim odišu kada komuniciraju na engleskom jeziku.

Marina

Moje ime je Marina i u školi Speak Up Plus držim časove engleskog jezika polaznicima različitog uzrasta i različitog nivoa znanja. Verujem da je za kvalitetno učenje stranog jezika najbitniji dobar odnos sa učenicima, koji se zasniva na međusobnom poštovanju i poverenju. Učenje stranog jezika mora biti zabavno, ali zahteva i puno truda i volje kako od strane predavača tako i od strane učenika.

Marija

Ja sam Marija. Uživam u radu sa đacima podjednako kao i sa odraslima u okviru grupa i individualne nastave. Posebno zadovoljstvo mi je i to što držim poslovni engleski, specijalizovane kurseve, pripremnu nastavu za prijemni ispit za anglistiku kao i kurseve za pripremu za polaganje međunarodnih ispita kao sto su FCE, CAE (Cambridge), TOEFL i IELTS. Bavim se i prevođenjem.

Nataša

Ja sam Nataša, radim sa najmlađim, najslađim i najšarmantnijim drugarima. Pomažem im da kroz igru i zabavu na raznim radionicama, prilagođenim uzrastu od 3-5 godina, steknu zdrave i korisne navike koje će njima (kao i njihovim roditeljima) olakšati polazak u predškolsko, odnosno osnovnu školu. Učimo o higijeni, ekologiji, bon-tonu, muzici, prirodi (ljudima, biljkama, životinjama), dečijim pravima (po međunarodnoj konvenciji o pravima deteta), kao i njihovim dužnostima i obavezama (deca u saobraćaju). I pri svemu tome pomalo se "pravimo Englezi :)" usvajajuci početne reči i pojmove na engleskom jeziku.

Aleksandar

Zdravo! Ja sam Aleksandar. Engleski jezik sam zavoleo upravo kao učenik škole "Speak Up", a sada sam, evo, postao deo kolektiva od kojeg sam toliko naučio. Trudim se da sve to šta sam dobio u ovoj školi, kako znanje, tako i ljubav prema jeziku, prenesem školarcima i odraslima sa kojima radim.