Najčešće postavljana pitanja i odgovori

     Ukoliko imate neko pitanje vezano za način rada škole, programe, usluge ili bilo koju drugu temu - možda je već odgovoreno!
     U ovoj sekciji napravili smo kompilaciju najčešće postavljanih pitanja i odgovora na njih.

Ukoliko se ovde ne nalazi odgovor na Vaše pitanje - srdačno Vas pozivamo da nas kontaktirate putem sajta ili telefona i biće nam veoma drago da vam pomognemo.

01

Koji se jezici uče u školi ?

Trenutno se u školi uče engleski, nemački, italijanski, španski, francuski, grčki, srpski za strance, ali u planu je uvođenje još novih jezika, kao što je na primer norverški.

02

Kakva ponuda učenja engleskog jezika postoji za predškolsku decu ?Englesko zabavište svim radnim danima u trajanju od 4 - 8 sati i regularni kurs 2x nedeljno po 45min. sa fondom od 70 časova i u trajanju cele školske godine.

03

Koje jezike i sa kojim fondom časova mogu da pohadjaju školska deca ?

 

Deca u nižim razredima osnovne škole mogu da pohadjaju nastavu engleskog i nemačkog jezika, a za tinejdžere i omladince se, pored ova dva jezika, mogu organizovati kursevi svih pomenutih jezika sa fondom od 70 časova 2x nedeljno po 45min. i u trajanju cele školske godine.

04

Da li postoji neki vid dopunske nastave za školsku decu?

Za decu koja ne postižu dovoljno dobre rezultate u učenju jezika u redovnoj školi, organizuje se grupna ili individualna dopunska nastava po školskom programu.

05

Koji vidovi nastave jezika postoje za odrasle polaznike i koji je fond časova ?

Regularni grupni kursevi sa fondom od 70 časova 2xnedeljno po dva spojena časa, intenzivni grupni kursevi sa istim fondom časova 3-4 puta nedeljno, individualna i semi-individualna nastava sa fondom od 42 časa i sa nedeljnim brojem časova po zahtevu korisnika usluga.

06

 

Koliko meseci traju kursevi za odrasle ?

Regularni grupni kursevi traju 4,5 meseca, a trajanje intenzivnih, individualnih i semi-individualnih zavisi od nedeljnog broja časova koje korisnici izaberu.

07

 

Da li postoji mogućnost plaćanja u ratama ?

Svi kursevi se plaćaju u ratama : predškoski, djački, tinejdžerski i omladinski kursevi u 9 mesečnih rata, regularni grupni kursevi u 5, a intenzivni, individualni i semi - individualni u 3 rate.

08

 

Da li škola daje neke popuste na cene kurseva ?

Svi polaznici koji su prethodni kurs završili u našoj školi, kao i vlasnici KUPINA kartice, imaju 10% popusta, 2 člana iz iste porodice 15%, za tri ili više članova porodice cena se naknadno formira, a posebni popusti se daju studentima i nezaposlenim licima.